Relatiebijeenkomst 4 november 2021

sabotage

De arbeidsrelatie is één groot sabotage spel

Dit is de titel van onze relatiebijeenkomst in november 2021.
Een prikkelende titel, een uitdagende titel en bovenal een titel die veel mensen nieuwsgierig maakt. Is het waar of is het niet waar? En gaat het om de waarheid of om de beleving? Ze zeggen niet voor niets dat er een verschil is tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

Maar wat is dan waar of de waarheid? Waar is dat het deelnemen in de arbeidsrelatie, het deelnemen in team het of het leiden van mensen kan resulteren in sabotage gedrag. Zowel vanuit de kant van de werknemer als werkgever. Het is soms ondoorgrondelijk.

Het einde is nog niet in zicht als je de informatiestroom moet geloven. Want alleen al in de maand juni en juli verschenen er (via Bol.com) 157 nieuwe managementboeken op de markt. En dan zijn niet eens alle nieuwe boeken die uitgebracht zijn categorie management. Dit zou grofweg betekenen dat er jaarlijks minstens 942 nieuwe boeken in deze categorie op de markt komen.

Hoe ga je dan door de bomen het bos nog zien? En als je denkt de theorie onder de knie te hebben dan is die ene praktijksituatie waar jij nu mee te maken hebt net even anders

Niet tenzij…
Dat hoor je op de Verander Verzuim, jaarlijkse relatiebijeenkomst op donderdagmiddag 4 november 2021. 

Locatie:      Brasserie Maxim's
Tijd:           15:00 - 18:00 uur (inlcusief een gezellige borrel na afloop van de presentatie)

Inschrijven kan via het formulier onderaan de pagina. Deze bijeenkomst wordt gehouden conform de richtlijnen van het RIVM.

Volg voor de laatste updates over de relatiebijeenkomst onze LinkedIn pagina.   

Inschrijven relatiebijeenkomst 4 november 2021

Inschrijven relatiebijeenkomst 4 november 2021

Schrijf je in voor de relatiebijeenkomst van Verander Verzuim.

Graag meld ik mij aan voor de Verander Verzuim nieuwsbrief.
Scroll naar boven